Recent Afgeronde Opdrachten

Vraag nu uw offerte aan!

Wat zeggen de klanten?

Cliff heeft passie voor het vak en dat maakt dat hij zijn vakkundigheid en vakkennis naadloos kan aansluiten op de wensen van zijn klanten maar ook niet schroomt zijn inzicht te delen zodat je er ook nog van een andere kant naar kan kijken. Zijn werk is strak en werkt zeer schoon. Aanrader!

Marc Lind, Hoofddorp
The Colourist heeft 3 jaar geleden het hele interieur van ons huis geschilderd. Het was een groot project. Cliff heeft het keurig gedaan, met veel zorg en een prachtig resultaat! Hij heeft ons ook heel goed geadviseerd. Hij is altijd vrolijk en het zorgt voor een prettige sfeer in huis. Hij is momenteel met een volgend project bezig bij ons: het herstellen en schilderen van houtwerk aan de buitenkant. We hebben er weer alle vertrouwen in dat ook dit project keurig en met veel deskundigheid wordt uitgevoerd. Wij bevelen The Colourist van harte aan.
Marie-Cecile Meijer, Amsterdam

Ik hecht aan hoge kwaliteit. En m’n huis is een spiegel van mezelf. Dus als je jezelf serieus neemt, weet wat je wilt, meegaat met je tijd en het schilderwerk ook ziet als verduurzaming van je investering, zet je er iemand op met verstand van zaken, een eigen mening en waar je goede afspraken mee kunt maken. Zeker, geld telt, ook voor mij. Maar het plezier van een lage prijs duurt maar kort, terwijl de ergernis over slechte kwaliteit blijft voort duren. Voor mij dus The Colourist. Ik mag trouwens Cliff zeggen.

Albert Schaafsma , Friesland